Baker Tilly

Vacature

Senior Dossierbeheerder - vestiging Zele

Baker Tilly Belgium is gespecialiseerd in boekhouden, accountancy,fiscaal advies, juridisch advies, bedrijfsrevisoraat, waarderingen, bedrijfsrapportering, bedrijfsoverdracht, familiale planning, successieplanning, advies Spanje... De groep heeft 140 medewerkers en vestigingen te Aalst, Brussel, Gent (Melle) en Luik (Soumagne) en Zele. We hebben de nodige slagkracht voor een optimale dienstverlening via multidisciplinaire teams, maar zijn tegelijkertijd kleinschalig genoeg om persoonlijk maatwerk te bieden. We werken voor KMO’s en grote ondernemingen die actief zijn in diverse sectoren. De kwaliteit en de kracht van een internationale speler, én de persoonlijke aanpak en prijs van een lokale speler: dat is Baker Tilly Belgium. We zijn een onafhankelijk lid van Baker Tilly International, het 9de grootste netwerk ter wereld van organisaties actief in accounting, auditing en consulting. Het netwerk stelt 30.000 mensen tewerk en heeft 126 leden in 147 landen.

Door de groei is het kantoor van Zele op zoek naar een (m/v)

Je functie

 • Als Senior dossierbeheerder bestaat jouw opdracht uit het opvolgen, beheren, optimaliseren en uitbouwen van lange termijn relaties binnen een diverse portefeuille van klanten. Je staat de klant bij met professioneel advies tijdens hun accountancy werkzaamheden, hun fiscaal-juridisch en financieel beleid.
 • Je bent verantwoordelijk voor de controle van de rapporteringen en jaarrekeningen die door de medewerker accountancy zijn voorbereid en je volgt de resultaten, fiscale aangiftes en tijdige jaarafsluiting van nabij op. Je begeleidt de medewerkers accountancy en helpt hen in hun persoonlijke groei.
 • Je bent de vertrouwenspersoon voor de klant, je staat de klant bij en geeft advies tijdens de optimalisatie van diens activiteiten op heel diverse verschillende vlakken, hier kan je ook beroep doen op specialisten binnen Baker Tilly Belgium.
 • Je zorgt dat jouw kennis wordt gedeeld en je werkt samen in een team te Zele van een 9 tal medewerkers en een vennoot.

Je profiel

 • Je behaalde een master- of bachelordiploma met specialisatie accountancy-fiscaliteit. Een bijkomende fiscale opleiding, een erkenning als IAB of BIBF is een nice to have.
 • Je kan terugblikken op minimum een 5 tal jaren ervaring bij voorkeur in een boekhoudkantoor of fiduciaire.
 • Je bent analytisch zeer sterk, je werkt graag correct en houdt ervan om met je collega’s en klanten je kennis en expertise te delen.
 • Jouw oplossingsgericht communiceren en natuurlijke klantgerichtheid typeren je.
 • Je bent een vlotte collega die het mensgerichte zowel intern als extern hoog in het vaandel draagt.

Wat bieden wij

 • Je krijgt een grote verantwoordelijkheid binnen een humaan en dynamisch bedrijf.
 • Je komt terecht in een bedrijf met een interessant cliënteel en een uitdagende groeimarkt waar er regelmatig contact is met het internationaal netwerk.
 • Je krijgt de mogelijkheid om je talenten verder te ontplooien en dit kan zowel in de diepte als in de breedte.
 • Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met de gebruikelijke extra legale voordelen.

Contacteer ons

Is dit de job die bij je past? Mail je motivatie en CV met vermelding van de referentie [121128] naar Asun Musschoot via volgend e-mail adres: asun@agyss.be. Je mag rekenen op een vlotte en discrete behandeling van je sollicitatie.