Baker Tilly

Vacature

Junior Accountancy Medewerker (m/v) - vestiging Aalst, Sint-Agatha-Berchem (Brussel) of Melle (Gent)

Baker Tilly Belgium is gespecialiseerd in boekhouden, accountancy,fiscaal advies, juridisch advies, bedrijfsrevisoraat, waarderingen, bedrijfsrapportering, bedrijfsoverdracht, familiale planning, successieplanning, advies Spanje... De groep heeft 125 medewerkers en vestigingen te Aalst, Brussel, Gent (Melle) en Luik (Soumagne) en Zele. We hebben de nodige slagkracht voor een optimale dienstverlening via multidisciplinaire teams, maar zijn tegelijkertijd kleinschalig genoeg om persoonlijk maatwerk te bieden. We werken voor KMO’s en grote ondernemingen die actief zijn in diverse sectoren. De kwaliteit en de kracht van een internationale speler, én de persoonlijke aanpak en prijs van een lokale speler: dat is Baker Tilly Belgium. We zijn een onafhankelijk lid van Baker Tilly International, het 8ste grootste netwerk ter wereld van organisaties actief in accounting, auditing en consulting. Het netwerk stelt 28.000 mensen tewerk en heeft 165 leden in 141 landen.

Voor de versterking van onze teams zoeken we geen kille cijferaars, maar warme mensen die hun klanten op de eerste plaats zetten.

Functie

Je maakt deel uit van het accountancyteam en assisteert bij de input van facturen, bankuittreksels, het opmaken van btw-aangiften, het voorbereiden van jaarrekeningen en het voorbereiden van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Verder zal je ook cliënten te woord staan bij eenvoudige vragen over hun boekhouding

Profiel

Je bent resultaatsgericht en communicatief, hebt oog voor detail, en weet voortgang te bewaken. Je krijgt energie door samenwerking met klanten en weet flexibel in te springen volgens de noden. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband om oplossingen te zoeken. Gedreven door kwaliteit in alles wat je doet, leer je graag bij.

Je hebt een professionele bachelor accountancy-fiscaliteit of gelijkwaardig door ervaring en je hebt reeds een eerste werkervaring achter de rug. Je weet vlot om te gaan met de meest actuele informaticatools binnen het vakgebied. Kennis van Vero en/of exact Online is een pluspunt.

Wij bieden een werkomgeving met een brede basis en sterk professioneel gedreven, waardoor je kan ontwikkelen en verder specialiseren binnen een aangename werksfeer. Het spreekt voor zich dat je kan rekenen op een competitief salarispakket.


INTERESSE?

Mail je cv naar:
Baker Tilly Belgium, Regenboog 2, B-9090 Melle
Contact : Inge Swartelé, Human Resources, i.swartele@bakertillybelgium.be
T: 09/272 72 10