Baker Tilly

Vacature

IT Auditor (m/v) - Melle

Baker Tilly Belgium is gespecialiseerd in boekhouden, accountancy, fiscaal advies, juridisch advies, bedrijfsrevisoraat, waarderingen, bedrijfsrapportering, bedrijfsoverdracht, familiale planning, successieplanning, advies Spanje... De groep heeft vestigingen te Aalst, Brussel, Gent (Melle), Luik (Soumagne), Zele en een 125-tal medewerkers. We hebben de nodige slagkracht voor een optimale dienstverlening via multidisciplinaire teams, maar zijn tegelijkertijd kleinschalig genoeg om persoonlijk maatwerk te bieden. We werken voor KMO’s en grote ondernemingen die actief zijn in diverse sectoren. De kwaliteit en de kracht van een internationale speler, én de persoonlijke aanpak en prijs van een lokale speler: dat is Baker Tilly Belgium. We zijn een onafhankelijk lid van Baker Tilly International, het 8ste grootste netwerk ter wereld van organisaties actief in accounting, auditing en consulting. Het netwerk stelt 28.000 mensen tewerk en heeft 165 leden in 141 landen.

Voor de versterking van onze teams zoeken we geen kille cijferaars, maar warme mensen die hun klanten op de eerste plaats zetten.

Uw taak

Als IT Auditor

voer je onderzoek naar het goed en betrouwbaar functioneren van het ganse spectrum van IT activiteiten en processen binnen een organisatie.
Deze Controle-activiteiten worden als volgt opgesplitst:

 • IT General Controls
 • Application Controls
 • Specifieke Opdrachten

Je voert audits voor verschillende klanten op verschillende systemen, van zowel het audit-, het accounting- als het taks-netwerk. hierbij gaat je focus hoofdzakelijk uit naar risicobepaling en -analyse, compliance en data-mining.

Je beschrijft actuele en/of gewenste processen, identificeert opportuniteiten en valkuilen en formuleert aanbevelingen voor verbetering.

Je beheert eventuele veranderingsprocessen.

Je aanbevelingen en adviezen helpen het management van verschillende bedrijven de IT risico's beter te beheersen en de desbetreffende processen effectief bij te sturen.

Je gaat na welke factoren een obstakel kunnen vormen voor het behalen van de geplande IT-doelstellingen en kan de klanten adviseren hoe deze obstakels te overwinnen.

Als IT Medewerker

Bovendien ondersteun je de interne IT-afdeling in diverse operationele projecten.

Uw profiel

 • Je hebt enkele jaren ervaring als IT-Auditor.
 • Je hebt bewezen kennis van IT-processen en systemen.
 • Je hebt de nodige ervaring in IT en change management om deze job op een zelfstandige en zelfsturende manier te kunnen uitvoeren.
 • Je hebt de nodige sociale en communicatievaardigheden om je weg te vinden in een organisatie die verspreid is over heel België.
 • Je kan werken in het NL, het FR en het ENG.

Wij bieden

 • Een dynamische werkomgeving.
 • Gevarieerd werkaanbod in een multidisciplinaire omgeving.
 • Interne opleidingen.
 • Attractief salarispakket aangevuld met extra legale voordelen.

INTERESSE?

Mail je cv naar:
Baker Tilly Belgium, Regenboog 2, B-9090 Melle
Contact : Inge Swartelé, Human Resources, i.swartele@bakertillybelgium.be
T: 09/272 72 10