Baker Tilly

Internationaal netwerk

Baker Tilly Belgium is een onafhankelijk lid van Baker Tilly International, het 8ste grootste netwerk ter wereld van organisaties actief in accounting, auditing en consulting.
Het netwerk stelt 30.000 mensen tewerk en heeft 126 leden in 147 landen. De hoofdzetel bevindt zich in Londen.

De gestage groei van het netwerk is het resultaat van de toewijding van de leden tot het leveren van kwalitatief hoogstaande accountancy en adviesdiensten aan cliënten, zowel op de lokale als op de wereldmarkt.

Meer info op de website van Baker Tilly International.

 

Ondernemerscollege

Blockchain Technology:
The Rise of the Decentralised Economy

Bettina Warburg wordt gezien als thought leader in de opkomende blockchain technologie, waarmee de registratie en controle van transacties decentraal wordt georganiseerd. Hierdoor verandert de handel wereldwijd. Ontdek in het college van Bettina de impact op ontwikkeling, productie en levering van producten en diensten.

Managing Risk at 350kph: Lessons from the Fast Lane


Ruim dertig jaar ervaring in de
Formule 1 levert belangrijke inzichten in het managen van risico’s op. Mark Gallagher werkte onder andere met David Coulthard en Mika Hakkinen en deelt zijn lessen.

The Human Future of WorkIs de mens straks door Artificial Intelligence overbodig in bedrijfsprocessen? Stephen Griffiths heeft gewerkt bij Google en maakte dit jaar de overstap naar Korn Ferry. Hij laat zijn blik schijnen op de toekomst van arbeid.