Baker Tilly

Onze troeven = uw voordelen

Multidisciplinaire teams van specialisten

Rekening houdend met uw noden en behoeften, stellen we het juiste multidisciplinaire team samen van juristen, accountants, fiscalisten en bedrijfsrevisoren. We onderhouden ook goede onafhankelijke contacten met advocaten, notarissen, bankagenten en verzekeringsmakelaars.

Vertrouwensrelatie

We hechten veel belang aan het opbouwen van een vertrouwensrelatie op lange termijn. U zal alle gesprekken kunnen voeren met één contact- en vertrouwenspersoon die het antwoord geeft op al uw vragen. Communicatie met de cliënt krijgt steeds bijzondere aandacht. Door onze horizontale structuur gaan we er prat op dat de verantwoordelijke vennoot nog steeds in direct contact staat met de cliënt.

Proactieve betrokkenheid van begin tot einde

Oplossingen dienen niet alleen gevonden te worden maar ook geïmplementeerd. Baker Tilly Belgium assisteert haar cliënten tot in de implementatiefase en legt de nadruk op opvolging en evaluatie.

Internationaal netwerk

Via het internationale netwerk ‘Baker Tilly’ kunnen we u ook in het buitenland assistentie verlenen. We kunnen al onze diensten grensoverschrijdend aanbieden, door een samenwerking met kantoren verspreid over de hele wereld. In het Baker Tilly netwerk worden hoge kwaliteitseisen gesteld aan al onze partners.

Ervaring en kennis

Baker Tilly Belgium staat garant voor het leveren van kwaliteit. We hebben een brede ervaring en beschikken over een diepgaande kennis van de lokale markt. Ons team bestaat uit een optimale mix van ervaring en hoog opgeleide medewerkers.

Meer specialisten dan ondersteunende medewerkers

Onze mensen zijn het echte geheim achter ons succes. Het zijn toegewijde en creatieve medewerkers met een dynamische attitude tegenover ons cliënteel. Bovendien hebben we meer specialisten dan ondersteunende medewerkers in huis. Dit maakt ons uniek in onze sector.

Onafhankelijkheid

We zijn niet verbonden aan een financiële of verzekeringsinstelling en kunnen u dus steeds onafhankelijk adviseren en objectief begeleiden.